ゲストをエスコート シードルについての一日 

2月のアイルランド滞在でお世話になった、料理研究家のゆみ子さん、ビジネスパートナーの菅野さんが来弘。
あちらで受けたホスピタリティーを倍にして返すのです。
シードルに関しての著書のお仕事で工場見学。
エスコートはお任せください!
キモリさん、タムラさんでリンゴ作りはもちろん、剪定技術、歴史、シードルの商品開発までじっくり勉強させて頂きました。
情熱としか呼びようのないもの作りに対する想い、しっかりと受け取りました。
ちなみに彼女の著書はお店の本棚に。是非ご覧ください。
FullSizeRender 3FullSizeRender 2FullSizeRender
※本日のCOEDOビール樽生/漆黒-Shikkoku-
※本日のゲストビール/Budejovicky Budvar
※次回オープンマイク 2017/8/23(水)
Cooking specialist Yumiko Matsui who took care of me when I was in Ireland is coming to Hirosaki now!
She treated me with great hospitality then and I’ll treat her more in return this time!
She and her partner is now coming here on business, about the article of cider for a magazine.
So we went to Kimori cidre and Tamura cidre as covering.
Their passion for glowing apples and making great cidre is just amazing. Got motivated again! thanks!
Her books are in our shelf, check it please!!
※Today`s COEDO BEER ON TAP////漆黒-Shikkoku-
※Today’s Guest Beer/Budejovicky Budvar
※Next Open Mic 20178/23(Wed)

 


コメントは受け付けていません。